Sportlab

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Measure

TO PERFORM

Het sportlab is er voor iedere ambitieuze duursporter. Met onze testen creƫeren we inzicht en krijg je advies over de beste vervolgstappen in training richting jouw doel.
Verbeter jouw prestaties als fietser met een inspanningstest die is afgestemd op jouw niveau. Tijdens de test worden jouw vermogen, hartslag, lactaat waardes en gevoelsscore opgenomen en verwerkt in een overzichtelijk verslag met als resultaat inzicht in je huidige fysieke gesteldheid, nauwkeurige trainingszones en een persoonlijk advies om je doel te bereiken.
 190,00
Verbeter jouw prestaties als hardloper met een inspanningstest die is afgestemd op jouw niveau. Tijdens de test worden jouw snelheid, hartslag, lactaat waardes en gevoelsscore opgenomen en verwerkt in een overzichtelijk verslag met persoonlijk advies.
 190,00
Verbeter jouw prestaties als sporter met onze bundel van inspanningstesten voor triatleten.
  • 1x Fietstest
  • 1x Looptest
Tijdens de testen worden jouw vermogen/pace, hartslag, lactaat waardes en gevoelsscore opgenomen en verwerkt in een overzichtelijk verslag met persoonlijk advies. De inspanningstesten dienen binnen 6 weken van elkaar plaats te vinden om aanspraak te mogen maken op het voordeeltarief van deze bundel. Tijdelijk extra voordelig geprijsd in verband met afwezigheid van de DEXA scan.
 350,00
https://www.cooymansperformance.nl/wp-content/uploads/2021/05/sign_black.png

COME VISIT US

Het Sportlab

Klaar om beter te worden?

Maak nu jouw afspraak en tot snel in het Sportlab.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ready?

COME VISIT US

ADDRESSTorenallee 3
5616 LW
Eindhoven
The Netherlands
WORKING HOURSFRI 9-13h
Sportlab open by appointment only
CONTACT INFOinfo@cooymansperformance.nl