ATHLETES SERVICESPERSONAL

Coaching

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

MAXIMUM

Performance

NIVEAU
BEGINNER-ADVANCED
OPZET
1:1 COACHING
SAMENWERKING
VANAF 12 WEKEN

READY TO PERFORM TO YOUR MAX?

Onze coaching is de meest geschikte dienstverlening als je het beste uit jezelf wilt halen.

We werken graag met ambitieuze sporters, van beginner tot gevorderd, die een doel voor ogen hebben. We gaan samen aan de slag om jouw sterktes en zwaktes in kaart te brengen, in te schatten wat er nodig is om jouw doel te behalen en kijken we naar welke manier van trainen het beste bij jou past.

Naast de trainingen die in een online omgeving worden ingepland, workouts die automatisch in je sporthorloge of fietscomputer komen en feedback die jij naast je trainingen geeft wordt je ook begeleidt om jezelf verder te ontwikkelen als atleet.

We dagen je uit en helpen je om stap voor stap steeds beter te worden om je zo goed mogelijk te helpen je doel te behalen!

WAT KRIJG IK VOOR ONDERSTEUNING

Online Trainingsbegeleiding
Persoonlijk Plan
Sportspecifieke Testen

Toegang tot Partner Deals
Regelmatige Feedback
1:1 Coach CallsĀ 

Onze Coaching zien we echt als samenwerking tussen atleet en coach. Niet zomaar een reeks trainingen krijgen, uitvoeren en door. We gaan samen aan de slag door in een eerste fase meer inzicht te krijgen, elkaar beter te leren kennen, te testen in het lab en verschillende types trainingen proberen om te kijken hoe je daar mee om gaat.

Gedurende het proces houden we nauw contact via de online trainingsomgeving, WhatsApp en kan je 1:1 gesprekken inplannen met je coach.

KOMEN DE TRAININGEN AUTOMATISCH IN MIJN SPORTHORLOGE/FIETSCOMPUTER?

Jazeker! De online trainingsomgeving kan gekoppeld worden aan de meeste fietscomputers en sporthorloges van A-merken. Zodra wij een training in plannen wordt deze, vaak automatisch, op de achtergrond op jouw apparaat gezet zodat deze klaar staat voor het moment dat je gaat trainen.

Het is mogelijk om bijvoorbeeld een intervaltraining er zo nauwkeurig in te zetten dat je tijdens je training live kan zien welk blok je doet, of je binnen de gewenste zone aan het trainen bent en nog extra aanwijzingen over bijvoorbeeld, cadans/pasritme, houding of zelfs reminders om specifieke voeding in te nemen.

Afhankelijk van het type training en persoonlijke voorkeuren krijg je te zien wat er de bedoeling is per training.

HOE WORDEN MIJN TRAININGEN GEANALYSEERD?

Vaak staat binnen een minuut nadat jij je training hebt afgerond de data al online in de afgeschermde omgeving. Naast de rauwe data vinden we het ook belangrijk dat je kort feedback geeft op hoe jij de training hebt ervaren. Dit kan gemakkelijk via de app of website, net wat je fijn vindt.

Naast dat je een gevoelsscore (0-10) en een šŸ„“ of šŸ˜ƒ doorgeeft kan je ook kort een berichtje typen met extra informatie.

Dit alles wordt meegenomen in de analyse van jouw trainingen en eventuele extra informatie, inzichten en aanpassingen worden via de online omgeving, WhatsApp of tijdens een van de Coach Calls besproken.

IS HET OOK MOGELIJK OM PERSONAL TRAINING (IN PERSOON) TE KRIJGEN?

Heel af en toe bieden we onze gecoachte atleten de mogelijkheid om speciale trainingen in persoon te volgen.
Wordt je (nog) niet door ons gecoacht? Lees dan toch even door.

In de basis is onze begeleiding op afstand en testen we periodiek in het lab, maar een paar keer per jaar organiseren we speciale trainingen waarbij we specifiek aan de slag gaan met een bepaald onderwerp.

Nieuwsgierig? Stuur ons een bericht en we vertellen je er graag meer over! Bij uitzondering zijn er plekken voor niet gecoachte atleten beschikbaar, door contact op te nemen zetten we je op de lijst.

WAT HOUDEN DE PARTNER DEALS IN?

De PartnerĀ Deals zijn een aantal exclusieve kortingen bij A-merken of winkels waar we graag mee samen werken. Bij de meeste merken werken wordt er al jaren lang door ons zelf gebruik gemaakt van de verschillende producten en wilden we graag voor jou als Cooymans Performance Atleet een extra voordeel aanbieden.

Zodra je van start bent gegaan met onze Coaching of het Dynamisch Trainingsplan krijg je ook de instructies over hoe je bij de verschillende partijen gebruik kunt maken van deze exclusieve voordelen.

De Partner Deals zijn geldig zo lang je gebruikt maakt van een van de bovenstaande diensten van Cooymans Performance.

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

Daarvoor bieden we de tevredenheidsgarantie!

Voordat we van start gaan we eerst goed in gesprek, alleen als we ervan overtuigd zijn dat het een match is bieden we je de optie om van start te gaan. Onze coaching start met een periode van 12 weken en is daarna per 4 weken opzegbaar.

Is er toch geen klik? Binnen de eerste 4 weken kan je aanspraak maken op de tevredenheidsgarantie en kosteloos stoppen, je krijgt je geld voor de begeleiding terug. Een inspanningstest die heeft plaats gevonden binnen deze periode is uitgesloten van terugbetaling.

WIE KAN BAAT HEBBEN BIJ ONLINE TRIATHLON COACHING?

Iedereen die serieus bezig is met triathlon en zijn of haar prestaties wil verbeteren, kan baat hebben bij online triathlon coaching. Een van de voordelen is dat je door deze vorm van coaching altijd kunt rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding op maat. Zo kun je je doelen bereiken op een manier die past bij jouw niveau en mogelijkheden.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN ONLINE COACH?

Onze online coaching is een flexibele en toegankelijke manier van coaching. Je hebt de mogelijkheid om te trainen wanneer het jou uitkomt en je hebt altijd toegang tot de kennis en expertise van je coach, waar ter wereld je ook bent.

Zo kun je bijvoorbeeld rekenen op constante begeleiding en feedback, waar je ook bent en wanneer het jou uitkomt. Dit maakt het mogelijk om optimaal te trainen en je prestaties te verbeteren.

SAMENWERKING12 Weken (Start)
vervolg per 4 weken
LOCATIONONLINE
ATLETEN OMGEVING
+ FYSIEK TESTEN BIJ
HET SPORTLAB
https://www.cooymansperformance.nl/wp-content/uploads/2021/05/floating_pricing_02.png
https://www.cooymansperformance.nl/wp-content/uploads/2021/05/sign_black.png

PERSONAL COACHING

Let's get started!

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Geoffrey Beurskens

Bart is voor mij in dit proces de perfect coach gebleken. Bart weet als geen ander een op maat gemaakt trainingsprogramma te maken, denkt mee en weet heel goed wat je als ā€œbeginnerā€ fysiek en mentaal doormaakt tijdens dit proces.

Geoffrey Beurskens
Badlands 2021
Sven Tellegen

Ik zou dit aanraden aan alle duursporters, het is verstandig om je bewust te zijn wat je inname is tijdens zware inspanning. Hierdoor heb ik o.a. geleerd om Carboloaden te gebruiken in voorbereiding van een zware wedstrijd.

Sven Tellegen
IM 70.3 Maastricht
Reinier van Stuivenberg

Of je nu een beginnend of ervaren atleet bent, mijn inziens kan Bart je op allerlei vlakken bijstaan in het halen van je doelen.

Reinier van Stuivenberg
IronMan 70.3 Emilia Romagna
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ready?

COME VISIT US

ADDRESSTorenallee 3
5616 LW
Eindhoven
The Netherlands
WORKING HOURSFRI 9-13h
Sportlab open by appointment only
CONTACT INFOinfo@cooymansperformance.nl