Personal

TRAINING PLAN

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

MAXIMUM

Performance

ACTIVITY LEVEL
BEGINNER-INTERMEDIATE
TRAINING VOLUME
4+ UUR PER WEEK
TRAININGSPROGRAMMA
12 WEKEN
OF
6 WEKEN*

Onze Persoonlijk Trainings Plan is echt ideaal voor de atleet die het serieus aan wil pakken en gericht wil trainen maar niet constant wil samenwerken met een coach.

Als duursporter weet je dat regelmatige training essentieel is voor het bereiken van je doelen. Maar hoe weet je welke trainingen je moet doen om je doelen te bereiken? Daar kan ons persoonlijk trainingsplan je bij helpen.

Met een persoonlijk trainingsplan weet je zeker dat je de juiste trainingen doet op het juiste moment. Onze ervaren coaches helpen je bij het opstellen van een plan dat is afgestemd op jouw doelen, niveau en beschikbare tijd. Jouw plan zal bestaan ​​uit een mix van verschillende soorten trainingen, zoals duurtraining, intervaltrainingen en waar nodig krachttrainingen. Door deze trainingen op de juiste manier te combineren, zal je jouw uithoudingsvermogen, kracht en snelheid verbeteren, en tegelijkertijd blessures voorkomen.

Een persoonlijk trainingsplan motiveert en houdt je verantwoordelijk. Het wordt aangepast naarmate je vooruitgang boekt, zodat het nog steeds uitdagend is en je naar je doelen blijft leiden. Jouw coach zal jouw voortgang monitoren en het plan aanpassen om ervoor te zorgen dat het nog steeds uitdagend is en je naar jouw doelen blijft leiden.

Kortom, als je serieus bent over het verbeteren van jouw prestaties als duursporter, dan is een persoonlijk trainingsplan dat gemaakt is door een coach een essentieel hulpmiddel. Het zorgt ervoor dat je op de juiste manier traint en het vergroot jouw kansen op succes.

WAT KRIJG IK VOOR ONDERSTEUNING

Online Trainingsomgeving
Persoonlijk Trainingsplan

Toegang tot Partner Deals
Feedback op trainingen

We gaan samen aan de slag door in een eerste fase meer inzicht te krijgen, jou als atleet beter in kaart te brengen, sterktes en zwaktes blootleggen door verschillende soorten trainingen en eventueel te testen in het lab.

Het trainingsplan wordt verzorgd in een online omgeving waar je training en alle data samen komen. Ook kan je gemakkelijk zelf al je trainingen bekijken, feedback doorgeven en inzicht krijgen in de trainingen die je doet.

WAAROM ZOU IK EEN TRAININGSPLAN LATEN OPSTELLEN EN HET NIET ZELF DOEN?

Zonder een schema dat is opgesteld door een coach kan het gemakkelijk zijn om te veel te doen of de verkeerde trainingen en intensiteiten te kiezen, waardoor je minder effectief traint en de kans op blessures of overtraining vergroot.

Een ander nadeel is het gebrek aan professionele begeleiding en feedback. Zelfs als je de tijd en moeite nemen om verschillende trainingsbronnen te doorzoeken, kan het moeilijk zijn om de juiste trainingen te vinden die het beste bij het trainen naar jouw doel omdat er zo veel te vinden is. Bovendien is het moeilijk om de voortgang te meten en te beoordelen of de oefeningen effectief zijn zonder professionele feedback.

Ten slotte heb je bij het zelf opstellen van een trainingsprogramma geen stok achter de deur. Bovendien kan het ontbreken van verantwoording ertoe leiden dat je jezelf niet verantwoordelijk houdt voor het volgen van het trainingsprogramma waardoor de kans dat je je doel behaalt een stuk kleiner wordt.

WAAROM IS HET TRAININGSPLAN VANAF 6 WEKEN INCLUSIEF INSPANNINGSTEST?*

Een belangrijk onderdeel van het trainingsplan is het goed afstemmen van de trainingen richting je doel en op jouw huidige niveau.

Om dat goed te kunnen doen hebben we een goed beeld nodig van je huidige conditie en bijdrage van je energiesystemen.

Gezien de tijd beperkt is hebben we direct een volledig beeld nodig dat een inspanningstest geeft. We hebben niet de tijd om hier via verschillende veldtesten een beeld van op te bouwen, vandaar dat de inspanningstest een vast onderdeel is van het trainingsprogramma vanaf 6 weken.

Wil je meer weten over de inspanningstest? Klik hier om een kijkje te nemen bij Het Sportlab.

WAT VOOR SOORTEN TRAININGEN ZITTEN ER IN HET TRAININGSPLAN?

Een persoonlijk trainingsplan omvat een mix van verschillende soorten trainingen, zoals duurtraining, intervaltrainingen en waar nodig krachttrainingen. Afhankelijk van jouw doelstelling en beschikbare tijd wordt er in het trainingsprogramma een afweging gemaakt voor de hoeveelheid van ieder type training.

Op basis van je sport, trainingsmogelijkheden, belastbaarheid en fase van het seizoen kunnen we ook andere sporten gebruiken als functionele crosstraining.

KOMEN DE TRAININGEN AUTOMATISCH IN MIJN SPORTHORLOGE/FIETSCOMPUTER?

Jazeker! De online trainingsomgeving kan gekoppeld worden aan de meeste fietscomputers en sporthorloges van A-merken. Zodra wij een training in plannen wordt deze, vaak automatisch, op de achtergrond op jouw apparaat gezet zodat deze klaar staat voor het moment dat je gaat trainen.

Het is mogelijk om bijvoorbeeld een intervaltraining er zo nauwkeurig in te zetten dat je tijdens je training live kan zien welk blok je doet, of je binnen de gewenste zone aan het trainen bent en nog extra aanwijzingen over bijvoorbeeld, cadans/pasritme, houding of zelfs reminders om specifieke voeding in te nemen.

De belangrijkste trainingen geven we zo vorm dat je deze helemaal op je trainingsapparaat kunt volgen als je dat fijn vindt. Afhankelijk van het type training en persoonlijke voorkeuren krijg je te zien wat er de bedoeling is per training.

WAT HOUDEN DE PARTNER DEALS IN?

De Partner Deals zijn een aantal exclusieve kortingen bij A-merken of winkels waar we graag mee samen werken. Bij de meeste merken werken wordt er al jaren lang door ons zelf gebruik gemaakt van de verschillende producten en wilden we graag voor jou als Cooymans Performance Atleet een extra voordeel aanbieden.

Zodra je van start bent gegaan met onze Coaching, Persoonlijk Trainingsplan of het Performance Boost Programma krijg je ook de instructies over hoe je bij de verschillende partijen gebruik kunt maken van deze exclusieve voordelen.

De Partner Deals zijn geldig zo lang je gebruikt maakt van een van de bovenstaande diensten van Cooymans Performance.

MEER

WETEN ?

PERIODE12 Weken
6 Maanden
12 Maanden
LOCATIONONLINE TRAININGSOMGEVING
+ OPTIE
FYSIEK TESTEN
BIJ HET SPORTLAB
https://www.cooymansperformance.nl/wp-content/uploads/2021/05/floating_pricing_02.png
https://www.cooymansperformance.nl/wp-content/uploads/2021/05/sign_black.png

DYNAMIC TRAINING

Let's get started!

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Geoffrey Beurskens

Bart is voor mij in dit proces de perfect coach gebleken. Bart weet als geen ander een op maat gemaakt trainingsprogramma te maken, denkt mee en weet heel goed wat je als “beginner” fysiek en mentaal doormaakt tijdens dit proces.

Geoffrey Beurskens
Badlands 2021
Sven Tellegen

Ik zou dit aanraden aan alle duursporters, het is verstandig om je bewust te zijn wat je inname is tijdens zware inspanning. Hierdoor heb ik o.a. geleerd om Carboloaden te gebruiken in voorbereiding van een zware wedstrijd.

Sven Tellegen
IM 70.3 Maastricht
Reinier van Stuivenberg

Of je nu een beginnend of ervaren atleet bent, mijn inziens kan Bart je op allerlei vlakken bijstaan in het halen van je doelen.

Reinier van Stuivenberg
IronMan 70.3 Emilia Romagna
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ready?

COME VISIT US

ADDRESSTorenallee 3
5616 LW
Eindhoven
The Netherlands
WORKING HOURSFRI 9-13h
Sportlab open by appointment only
CONTACT INFOinfo@cooymansperformance.nl