Samenwerking zorgt voor een mooi resultaat op de IronMan 70.3 Emilia Romagna

Reinier van Stuivenberg, 48 jaar. Eind 2021 heb ik het plan opgepakt om als beginnend triatleet een Ironman 70.3 wedstrijd in Italië voor Kika te gaan volbrengen. Ik train sinds die tijd bij onze triatlon vereniging Taxandria in Oisterwijk en merkte dat ik moeite had om een goed schema voor mezelf in te richten. Zoekende naar een trainer/coach zette een clubgenoot me op het spoor van Bart en sinds 3 maanden werken we met elkaar.

Al snel kwamen er gerichte trainingsschema’s met daarbij allerlei tips en tricks. De samenwerking verloopt erg goed, dat motiveert om te gaan trainen, met als resultaat dat ik superscherp aan de start van de wedstrijd stond. Het doel was om een sub5 race te doen dat is dubbel en dwars gelukt. Debuterend in een eindtijd van 4 uur en 46 minuten en een mooie positie in de age-group. Wetende dat er meer in het vat zit gaan we plannen maken voor 2023 en een gooi doen naar een WK Ironman 70.3 kwalificatie.

Persoonlijk vind ik de pragmatische en gedetailleerde aanpak erg prettig en merk ik dat er veel kennis aanwezig is op allerlei vlakken van (duur)sport en trainingsleer. De ervaring leert dat invalshoeken vanuit andere sporten goed bruikbaar zijn in trainingen en wedstrijden.
Naast de mooie opbouw van de trainingsschema’s ervaar ik de coaching als zeer waardevol en dat geeft een boost om weer nieuwe plannen te maken en de samenwerking voort te zetten.

Of je nu een beginnend of ervaren atleet bent, mijn inziens kan Bart je op allerlei vlakken bijstaan in het halen van je doelen.

stuur bericht
1
Stuur me een berichtje
Hi, hoe kan ik je helpen?